Eet, Drink & Geniet

Hier bij de Brouwerij

Beste gasten

Dat het een bijzonder jaar zou zijn, wisten we al een tijdje. We kunnen buiten echt veel gasten plaatsen, waarbij we nog rekening houden met de regels van het RIVM. Toch zien we overal kleine uitbraken van het virus, die ons en ons personeel verontrusten. Het gaat bij de te handhaven regels om uw veiligheid, maar zeker ook om dat van ons personeel. Binnen hebben we tafels voor maximaal 4 personen. Binnen hanteren we bovendien een grens van maximaal 50 gasten tegelijkertijd. Natuurlijk begrijpt u de noodzaak, maar we willen de informatie op deze wijze toch graag met u delen.

Groeten van Tom en Hennie

 

Liebe Gäste Wir hatten seit einiger Zeit gewusst, dass es ein besonderes Jahr werden würde. Wir können wirklich viele Gäste nach draußen bringen, unter Berücksichtigung der Regeln des RIVM. Trotzdem sehen wir überall kleinere Ausbrüche des Virus, die uns und unsere Mitarbeiter stören. Bei den durchzusetzenden Regeln geht es um Ihre Sicherheit, aber sicherlich auch um die unseres Personals. Deshalb haben wir uns entschlossen, Tische für bis zu 4 Personen zu reservieren. Zusätzlich verwenden wir ein Limit von bis zu 50 Gästen gleichzeitig. Natürlich verstehen Sie die Notwendigkeit, aber wir möchten die Informationen auf diese Weise mit Ihnen teilen. Grüße von Tom und Hennie

 

Voor wie ons niet zo goed kent:

Al zeggen we het zelf: Het industriële gebouw waar restaurant de Brouwerij in huist, imponeert direct. Dat is op zich al een goede reden om een bezoek te brengen. Bij binnenkomst neemt het interieur die rol over. U ziet meteen de koperen brouwketels, waar het restaurant zijn naam aan dankt. Al naar gelang het jaargetijde is er vast wel een plaatsje vrij om te genieten van bijvoorbeeld een goed glas bier, een lunch of diner.

De menukaart wisselt met de seizoenen. Er is altijd keuze uit smaakvolle vis, vlees en vegetarische gerechten. Een indruk van de menukaart vindt je op de website. 

Kinderen zijn van harte welkom. Zomers is er altijd een springkussen in de tuin, op andere tijden zijn o.a. een trampoline en andere speeltoestellen beschikbaar. Tel daarbij de kindergerechtjes en u heeft er geen kind meer aan.

Vaak is er wel een plaatsje beschikbaar, maar – zeker deze zomer- is reserveren aan te raden. Dat kan telefonisch of online.

Kortom, wij nodigen u van harte uit om ons te bezoeken.
Tot ziens in de Brouwerij!

Hier bij de Brouwerij