Eet, Drink & Geniet

Hier bij de Brouwerij

 

Beste gasten

Dit jaar kan echt iederéén van ons eten genieten. Veel van jullie komen naar ons restaurant of zoeken een plekje op het terras, maar anderen eten liever thuis, omdat ze dat door "de bijzondere situatie dit jaar"misschien uit eigen overweging nog verstandiger vinden. We snappen jullie allemaal! Maar genieten wil iedereen.

Daarom kun je ons niet alleen bezoeken, maar kun je ook een aantal gerechten bij ons afhalen. Omdat het al tijden een wens is om een kippengrill te hebben, staat de gegrilde kip bovenaan ons afhaal lijstje. Wil je weten wat nog meer? klik dan snel hier of bestel direct online. We zien jullie graag.

Groeten van Tom en Hennie

Voor wie ons niet zo goed kent:

Al zeggen we het zelf: Het industriële gebouw waar restaurant de Brouwerij in huist, imponeert direct. Dat is op zich al een goede reden om een bezoek te brengen. Bij binnenkomst neemt het interieur die rol over. U ziet meteen de koperen brouwketels, waar het restaurant zijn naam aan dankt. Al naar gelang het jaargetijde is er vast wel een plaatsje vrij om te genieten van bijvoorbeeld een goed glas bier, een lunch of diner.

De menukaart wisselt met de seizoenen. Er is altijd keuze uit smaakvolle vis, vlees en vegetarische gerechten. Een indruk van de menukaart vindt je op de website. 

Kinderen zijn van harte welkom. Zomers is er altijd een springkussen in de tuin, op andere tijden zijn o.a. een trampoline en andere speeltoestellen beschikbaar. Tel daarbij de kindergerechtjes en u heeft er geen kind meer aan.

Vaak is er wel een plaatsje beschikbaar, maar – zeker deze zomer- is reserveren aan te raden. Dat kan telefonisch of online.

Kortom, wij nodigen u van harte uit om ons te bezoeken.
Tot ziens in de Brouwerij!

Hier bij de Brouwerij