Wat is daarop uw antwoord?

Al heel wat bruidsparen hebben hun huwelijksfeest door ons laten verzorgen, maar ieder op geheel eigen wijze. We nodigen jullie dan ook graag uit voor een introductiegesprek, waarna jullie geheel vrijblijvend een offerte krijgen die al past bij jullie ideale trouwfeest.

Wij luisteren graag eerst naar jullie wensen. Deze passen we daar waar nodig aan onze mogelijkheden aan. Hieronder zien jullie enkele van de mogelijkheden.

Ontvangst met bruidstaart

Een bruidstaart, een taartentafel, een ijsbruidstaart, gebakjes, allemaal feestelijke lekkernijen die we voor jullie kunnen verzorgen. Zelf gebak aanleveren? Geen probleem.

Ontvangst met een drankje

Bij taart past koffie, maar een glas cava is ook heel feestelijk. Liever een gin-tonic bar met verschillende gin-tonics? Het kan.

Diner

Bij een feest hoort lekker eten. Kiezen jullie voor traditioneel met een meer gangen menu of bijvoorbeeld voor een buffet, een combinatie van een meer gangen menu met buffet, een barbecue, een diner van kleine hapjes die we uitserveren ( Walking diner). Wil je de overgang van het dessert naar feest origineel invullen? Denk dan eens aan een ijskar en een echte Italiaanse driewieler koffiewagen.

Feestavond

Je kunt ervoor kiezen een band of dj op uw huwelijksfeest te laten optreden. Deze boeken jullie altijd zelf. Wij hebben de juiste stroomvoorziening.

Hapjes

Nederland is dan wel het land van de bitterbal, maar er is meer. We kunnen  een keur van warme en koude hapjes aanbieden. Tegen het einde van het feest serveren we vaak ook nog iets extra’s zoals bijv. een klein puntzakje friet, een loempia of een stokje malse saté.

Dranken

Een feest is bedoeld om elkaar te ontmoeten, te kletsen, te dansen, om het leven te vieren. Daar past een drankje bij. We hebben een uitgebreid assortiment bieren, wijnen, frisdranken en sterke dranken. Juist de sterke dranken schenken we in principe niet op uw feest,- tenzij speciaal afgesproken-, het maakt een feest onnodig kostbaar en niet persé gezelliger.

Natuurlijk mag er geen alcohol geschonken worden aan personen onder de 18 jaar.

Er zijn al bruidsparen gearriveerd met paard en wagen, limousines, bussen, helikopters en prachtige old-timers. Er zijn bruidsparen geweest die uitgebreid dineerden, buffeteerden, en genoten van hapjes. Er zijn bruidsparen geweest die een dansles gaven, die een yambee workshop hielden, die buiten trouwden in de tuin. Er zijn echter nog nooit bruidsparen geweest waarbij de bruiloft het zelfde was als bij die anderen.

Kortom, maak een afspraak om kennis te maken. Misschien zijn wij dan binnenkort wel bij jouw huwelijksfeest.

Wat is daarop uw antwoord? Wat is daarop uw antwoord?