Waar is dat feestje?

Een diner voor twee is ook een feestje, maar soms hebt u een veel groter feest te vieren. Een huwelijksfeest, een re√ľnie, een verjaardagsfeest of een ander evenement organiseren? Bij ons bent u aan het juiste adres. Restaurant de Brouwerij staat bekend om haar ongedwongen sfeer. Een unieke locatie, in het hart van Zeeland. Wij bieden ruime parkeergelegenheid, een groot terras en een sfeervolle binnenruimte.

Al heel wat bruidsparen hebben hun huwelijksfeest door ons laten verzorgen, ieder op geheel eigen wijze. We nodigen u dan ook graag uit voor een introductiegesprek, waarna u geheel vrijblijvend een offerte krijgt die al past bij uw ideale trouwfeest.

Ook voor andere gelegenheden hebben we het liefst even contact op onze locatie. Het menu, de tafelindeling, en bijzondere wensen zijn nu eenmaal makkelijker te bespreken onder het genot van een kop koffie. Hebt u een zakelijk evenement om te organiseren? Dan is de Brouwerij ook af te huren voor meerdere dagen. Denk daarbij aan een expositie, product presentatie of informatiedagen. Deze mogelijkheid is er van november tot en met maart.

Waar is dat feestje? Waar is dat feestje?