Wie zijn wij?

Sinds 2005 staat aan de rand van Kamperland het imposante industriƫle gebouw van Restaurant de Brouwerij. Van 2005 tot 2016 werd er volop bier gebrouwen. De brouwinstallatie is dan ook nog helemaal intact. De productie moest verder worden opgevoerd. Langs de snelweg bij Goes ziet u tegenwoordig de brouwerij waar het Emelisse bier nu wordt gebrouwen. Het restaurant is open voor lunch en diner, maar is ook een uitgelezen plek voor een huwelijksfeest, verjaardag of ander evenement. We maken graag een passende offerte voor u.

Maar wie zijn wij dan? Dat zijn Tom ter Horst en Hennie Hamming. Beiden al jaren het gezicht van dit bedrijf.  We hebben echt plezier in het ontvangen van onze gasten en vinden het ook altijd leuk om velen daarvan telkens weer opnieuw te mogen begroeten. Vaak met een beetje humor, altijd met een lach!

Komt uw hond mee? Geen probleem, een hondenmenukaart en een bak water zijn vanzelfsprekend. Wij, dat is natuurlijk ook het team in de keuken, dat graag klaar staat om het u naar de zin te maken. Precies volgens de omschrijving van de menukaart, of aan uw (dieet)wensen aangepast.

We hopen u binnenkort te ontmoeten.

Tom & Hennie

Wie zijn wij? Wie zijn wij?